Garantier på ægdonation


Egg donation is not the method of choice — it is the method of exclusionAfter 3 IVF in Sweden, 3 miscarriages, Elisabet and Pär became parents of lovely Ester through egg donation in St. Petersburg


Garanti på antal af æg

Garantier på ægdonation Vi har mange patienter i behandling med ægdonation, som har prøvet IVF med deres egne æg, men hvor der desværre var ingen eller kun ganske få æg tilgængelig ved ægudtagning. Disse patienter er bange for, at en ægdonor også kun vil producere et lavt antal æg – eller slet ingen æg overhovedet. Vi mener, at et af vores primære ansvarsområder er at sikre, at der er en god mængde æg tilgængelig for hver eneste patient.

På AVA-Peter er vi meget strenge og kritiske i rekrutteringsprocessen af ægdonorer. Et kriterium, som har topprioritet, er blandt andet ovariereserve samt en fremragende fertilitetshistorik, hvilket betyder, at under 10% af potentielle ægdonorkandidater accepteres. I 19 ud af 20 ægudtagninger på vores ægdonorer, bliver der samlet en god mængde æg. Alligevel sker det i en ud af 20 ægudtagninger, at der ikke er en tilstrækkelig mængde æg til recipienten.

Vi tilbyder disse patienter muligheden for at få det manglende antal æg fra en anden passende ægdonor — uden ekstra omkostninger!

Vi føler, at det er vores ansvar at give vores patienter muligheden for at have en tilstrækkelig mængde æg til befrugtning, så vi mener, at det at have ingen eller et lavt antal æg tilgængelige til befrugtning er vores problem at rette op på, og at det dermed er uden for vores patienters risici.
 

Vi tilbyder vores patienter en garanti på 8 æg og en garanti på 12+ æg i vores programmer

Forvirret omkring valg af garanti?

Få gratis konsultation!

Embryogaranti

Mange af vores patienter har prøvet IVF med deres egne æg mere en én gang, hvor det aldrig er lykkedes at få en ægoplægning. Der var altid nogle æg tilgængelig ved ægudtagningen, men der blev ikke udviklet embryoner fra disse æg. Var det bare sort uheld? Var det sæden, der var skyld i det? Hvad nu hvis sæden ikke kan befrugte donoræggene? Disse patienter er meget bange for, at det samme problem skal ske igen — selv med donoræg; At der ikke vil være embryoner klar til ægoplægning!

På AVA-Peter er vi ekstremt selvsikre på kvaliteten af vores donoræg og niveauet af vores embryologiske laboratorieprocedure. 9 ud af 10 IVF-cyklusser med donoræg er meget ligetil, og der er en god mængde af fremragende embryoner tilgængelig til ægoplægning og nedfrysning. Alligevel kan en ud af 10 IVF-cyklusser med donoræg være mindre god – med få eller ingen embryoner klar til oplægning. Vi tilbyder disse patienter en mulighed for at skabe den manglende mængde embryoner uden ekstra omkostninger!

Vi føler, at det er vores ansvar at give vores patienter muligheden for at have et tilstrækkeligt antal embryoner til oplægning, der er i stand til at skabe en graviditet. Vi mener, at det ikke at have nogle embryoner til oplægning i en ægdonorcyklus er vores problem at løse, og at det dermed er uden for vores patienters risici.

Vi tilbyder vores patienter en garanti på mindst 4 embryoner tilgængelig til oplægning og nedfrysning på dag 5, hvis der anvendes et ægdonationsprogram med en garanti på 12 æg.

Vi tilbyder vores patienter en garanti på mindst 2 embryoner tilgængelig til oplægning og frysning på dag 5, hvis der anvendes et ægdonationsprogram med en garanti på 8 æg.
 

Forvirret omkring valg af garanti?

Få gratis konsultation!

Sammenligning af æg- og embryogarantier 

Programnavn

Udvidet ægdonationsprogram

Udvidet en-til-en ægdonationsprogram

Pris

€6990

€11500

Programbeskrivelse

Enkelt cyklus IVF/ICSI med 8 modne æg fra ægdonor med udvidet profil

Enkelt cyklus IVF/ICSI med ikke mindre end 12 friske æg fra ægdonor med udvidet profil

Garanteret antal af friske donoræg tilgængelig for recipienten

8 fast

12 eller flere

Garanteret antal af embryoner på dag 5 tilgængelig til oplægning og/eller nedfrysning

2 4

Stadig forvirret omkring valg af garanti?

Anmod om en gratis consultation!

Babygaranti

Many of the patients that come to us for egg donation have already been through multiple fertility treatments, spent a lot of Mange af vores patienter, der kommer til os for at få ægdonation, har allerede været igennem flere fertilitetsbehandlinger, brugt mange penge og har stadig ikke opnået et resultat. En af de mange bekymringer, som vores patienter udtrykker, er; ”Hvad nu hvis vi bruger flere penge på fertilitetsbehandling og ikke få det resultat, vi ønsker? Så står vi tilbage uden penge og uden et barn”. Vi tilbyder vores patienter ægdonationsbehandling med babygaranti af denne årsag. Det betyder: Skulle der ikke blive født en baby inden for 3 IVF-forsøg med donoræg, får patienterne 80% af deres penge tilbage. 

Har du spørgsmål omægdonationsbehandling med babygaranti?

Få en gratis konsultation!

En baby i dine arme eller dine penge tilbage!

Er du træt af at fortsætte dine IVF-forsøg?

Er du træt af endnu en fødselsdag, juleaften eller sommerferie uden at være mor?

Er du træt af usikkerheden i forbindelse med mængden af tid og penge, det vil tage, når det kommer til dit barneprojekt?

Hvordan ville du have det, hvis vi kan tilbyde dig en babygaranti? En garanti, der lover dig enten en baby i dine arme eller pengene tilbage, hvis behandlingen fejler?

Vores fremragende resultater for behandling med ægdonation har fået vores klinik til at tilbyde vores patienter en babygaranti baseret på en fælles risiko på “pengene tilbage princippet”. Såfremt der ikke er født en baby inden for 3 IVF/ICSI-cyklusser med en ægdonor, vil 80% af dine penge blive betalt tilbage.

Hvorfor vælger patienter babygarantiprogrammet?

 • En sund baby i dine arme
  Patienterne har endelig fundet en klinik, der ikke kun garanterer en graviditet, men også en sund baby i dine arme. Dette er en stor forskel fra andre klinikker rundt om i Europa, som enten ikke har nogle garantier overhovedet eller kun garanterer en graviditet. Såfremt noget skulle gå galt under graviditeten, har de intet tilbage; ikke deres ønskede barn eller nogle af deres penge tilbage. Garantiprogrammet på AVA-Peter tilbyder dets patienter sikkerheden på ”en sund baby i dine arme”.
 • Mindre stress
  Patienterne er begyndt at tænke rationelt og føler, at det er tid til at vælge et program, der vil give dem muligheden for at være mere afslappet og fortrøstningsfuld under behandling. De føler mindre stress, fordi de ved, at de endelig vil nå deres mål eller i hvert fald stadig have størstedelen af deres penge, såfremt de skulle opleve nederlag. Pludselig finder de dem selv i en situation, hvor de ikke behøver at bekymre sig om at miste chancen for at blive forældre og miste en masse penge på samme tid.
 • Økonomisk fordelagtig
  Patienterne ved, at de allerede har brugt en masse penge og stadig ikke har et barn. De har usikkerheden omkring, hvor mange forsøg de måske stadig behøver for at blive gravide i fremtiden, og hvor mange penge de skal bruge! Denne ukendte fremtid kan stadig stille dem i en situation, hvor de bruger en masse penge, svarende til garantiprogrammet, men uden garantien for succes!
 • Tænk “tid” i stedet for “antal af forsøg”
  Patienterne er trætte af at tælle og fokusere på antallet af forsøg. Nu kan de bare forberede sig på at udføre programmet. Patienterne begynder at fokusere på tid og tæller ikke antallet af forsøg. De er forberedte på at bruge den tid, klinikken behøver, for at fuldføre programmet og deres drømme.
 • A stoppe med at google
  Patienterne er trætte af at google for at finde nogle ”midler”, der endelig vil hjælpe – de ved, at klinikken vil finde den bedste kliniske fremgangsmåde for dem, da klinikken deler risikoen med dem. Klinikken vil gøre alt, hvad der er menneskeligt muligt for at opnå succes for patienten.
 • Noget helt nyt
  De føler sig mere motiverede og håbefulde, fordi de nu prøver noget nyt! Et nyt program med garanti og et program, der ikke kan sammenlignes med andre tidligere fertilitetsprogrammer, de har været igennem.


Penge er en stor bekymring for mange patienter. Patienter med et mislykket forsøg må nogle gange overveje, om de vil fortsætte eller ej, og dette afhænger ofte af udgifterne.

Så i stedet for at fortsætte din bekymring om spildte penge efter hvert forsøg; hvorfor ikke anvende en behandling, der er mere forudsigelig i både tid og penge, ved at vælge et “ægdonationsprogram med pengene-tilbage-garanti”.

Interesseret i babygaranti?

Få gratis consultation!

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden

“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 


Having questions? Ask our doctors now!

Our patients tell their stories • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes