Ægdonation på AVA-Peter


Story of Birgita


Ægdonation på AVA-Peter er planlagt så let og stress-frit som muligt. Dette er specielt vigtigt for de patienter, som kommer fra udlandet. Det er nødvendigt at besøge vores klinik i St. Petersborg enten en eller to gange. En gang til den indledende samtale og prøvetagning (med mindre disse er lavet på vores klinik i Helsinki eller af din egen lokale læge) og derefter til selve behandlingen. Dit ophold her i St. Petersborg mhp selve behandlingen kan være helt ned til kun 1 dag.

Vi har tilbudt ægdonation til patienter siden 1996 og er en veletableret klinik med lang erfaring med at arbejde med patienter fra hele Europa. På grund af denne erfaring har vi udviklet en meget effektiv og simpel proces, som gør det muligt for patienter at udføre deres ægdonationsprogram med blot lidt hjælp fra en lokal læge eller vores klinik i Helsinki. På AVA-Peter byder vi alle kvinder under 51 år velkomne, underordnet om man er gift, i et forhold eller single.

At starte behandling er meget enkelt ved enten at møde personligt op i St. Petersborg eller Helsinki eller telefonisk (hvis du har assistance af en lokal læge). Vi vil diskutere dine personlige forhold og om du ønsker at benytte vores Simple eller Personlige Ægdonationsprogram. Når vi har samlet alle disse informationer, vil vi lave din personlige, individuelle behandlingsplan, som viser hvert trin i dit personligt designede program.

Story of Ewa and Sten

Story of Karin and Pedro

Story from Sweden


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes