Personligt ægdonationsprogram


Story from Sweden


I 2013 introducerede vi et nyt tilbud for at give vores patienter muligheden for at vælge deres egen ægdonor fra en detaljeret Ægdonor Database. Denne database indeholder mere end 150 personlige detaljer om hver donor, inklusiv information om deres personlighed, sociale interesser, familiehistorie og uddannelse. Derudover har patienterne mulighed for at se personlige billeder af donor op til 10-års alderen. Med adgang til databasen vil patienten have mulighed for at se detaljer for mere end 100 donorer, som har mulighed for at starte behandling med det samme. Vores Personlige ægdonationsprogram fungerer ud fra et en-til-en princip, således at alle de æg, der udtages fra den donor, som du har valgt via donordatabasen, er dine.

Vi GARANTERER mindst 10 æg til hver modtager.

At vælge den ægdonor, som du føler er den rigtige, er en meget delikat og følelsesladet proces, som vil have betydning for din fremtidige families trivsel. Når du tager din beslutning om valg af donor, bør du gøre det ud fra dine egne personlige prioriteter og værdier.

For at gøre dette præcise match muligt, kan vi tilbyde udvidet information om mere end hundrede donorer og selvfølgelig også vores professionelle rådgivning.

Der er lagt særlig vægt på ægdonorernes evner og talenter inklusiv deres uddannelelsesmæssige, sportsmæssige og professionelle præstationer, når de bliver inviteret til at blive en del af vores IDEAS database.

Efter du har valgt en eller flere kandidater, beder vi dig om at sende en email til os med deres ID-numre og det ønskede tidspunkt for din tur til St. Petersborg. Vi vil bekræfte at den valgte donor er tilgængelig på det ønskede tidspunkt og vi vil sende dig din individuelle behandlingsplan i henhold til de datoer du har valgt.

Hvis du får brug for professional rådgivning i forbindelse med udvælgelsesprocessen, vil din AVA-Peter læge med glæde forklare dig om den medicinske og donationsmæssige baggrund for den/de donor (er), som du har valgt og besvare alle de spørgsmål, som du måtte have. De vil også have mulighed for at guide dig igennem udvælgelsesprocessen, hvis du ønsker det.

På klinikken opbevarer vi alle vores donorers voksenbilleder, som vores læger har mulighed for at kigge på for bedre at kunne hjælpe dig med dit valg – de kan sammenligne donoren med dine egne personlige detaljer og billeder.

En-til-en donation med en personlig og individuel ægdonor er muligt med enten friske eller frosne æg – fordelene ved begge muligheder er forklaret nedenfor:

Valget af det individuelle ægdonationsprogram med friske eller frosne æg kan også afhænge af din medicinske situation (forhistorie, sædkvalitet, livmoderstatus etc.). Hvis du overvejer at bruge frosne donoræg ved din fertilitetsbehandling, bestil da venligst en telefonkonsultation med vores læge for at vurdere dine chancer og vælge den rigtige behandlingsmulighed.

Dit personlige ægdonationsprogram med frosne æg fra en donor, som du selv har valgt via vores database er den bedste mulighed for dig:

  • Hvis du gerne vil minimere mængden af medicin eller få oplagt embryonet i din naturlige cyklus uden synkronisering med en donor
  • Hvis du ønsker at komme i en weekend og gøre dit ophold i St. Petersborg så kort som muligt (det kan gøres på en enkelt dag)
  • Hvis du ikke ønsker af bruge tid på at søge om russisk visum

Dit personlige ægdonationsprogram med friske æg fra den donor, som du har valgt i vores database, er den bedste løsning for dig:

  • hvis du ønsker at modtage det maksimale antal æg til din behandling uden at spilde 20% af dem på nedfrysning/optøningsproceduren
  • hvis du foretrækker at befrugtningen foregår ved den naturlige metode frem for ved  ICSI, hvor den valgte sædcelle injiceres direkte ind i ægget 
  • hvis du planlægger mere end et barn og ønsker at få nedfrosset overskydne embryoner  med henblik på at få en bror eller en søster senere (man kan ikke være sikker på, at den samme donor er tilgængelig 2-3 år senere)
  • hvis du foretrækker at have den maksimalt stigende graviditetschance pr donorstimulation/ægudtagning (stigende graviditetsrate fra alle friske og frosne ægoplægninger fra en donorstimulation/ægudtagning)

Valget med henblik på at bruge friske eller frosne æg kan være afhængig af de medicinske forhold (forhistorie, sædkvalitet, livmoderstatus etc.) Venligst anmod om en gratis og helt uforpligtende telefonkonsultation med vores læge for at evaluere dine chancer og for at vælge den rigtige behandlingsmulighed.

Anmod om opringning

Story of Elisabet and Pär

Story of Ewa and Sten

Story of Birgita


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes