Vi vil med glæde ringe dig op, når det passer dig
Request a call En telefonkonsultation er gratis og helt uforpligtende

Velkommen til AVA-Peter!

Om AVA-Peter klinikken

I Rusland er AVA-Peter kendt for det højteknologiske laboratorium, dygtige embryologer og veluddannede læger, således at par fra hele Rusland søger hjælp på AVA-Peter efter gentagne mislykkede IVF forsøg på deres lokale klinikker. I udlandet er AVA-Peter kendt for den udviklede præimplantationsdiagnostik af befrugtede æg and det brede ægdonationsprogram. AVA-Peters detaljerede database med donoræg med billeder af donorerne er det eneste i Europa.

AVA-Peter klinikken åbende i St. Petersborg i 1996. Den ejes af det internationale netværk af AVA-klinikker, som alle tilbyder IVF behandlinger i Europa og Rusland med samme høje medicinske standard.

I Rusland er AVA-Peter kendt for det højteknologiske laboratorium, dygtige embryologer og veluddannede læger, således at par fra hele Rusland søger hjælp på AVA-Peter efter gentagne mislykkede IVF forsøg på deres lokale klinikker

I udlandet er AVA-Peter kendt for den udviklede præimplantationsdiagnostik af befrugtede æg and det brede ægdonationsprogram. AVA-Peters detaljerede database med donoræg med billeder af donorerne er det eneste i Europa.

AVA-Peter er den største private IVF klinik i Rusland og foretager hvert år mere end 3000 friske og frosne IVF cykli og 400 ægdonationscykli om året. Vores graviditetsrate er den højeste i Rusland og vores flerfoldsrate er den laveste. Vi lægger kun et eller to befrugtede æg tilbage pr behandling for at øge chancen for en succesfuld og sund graviditet.

Vi er den første russiske IVF klinik, der har udviklet og introduceret QMS (quality management system) for IVF-skoper i henhold til DIN EN ISO 9001:2008. Vi har været ISO 9001:2008 certificeret af LGA InterCert GmbH siden 2008 og har QMS certificering gældende indtil 2014.

Vores klinik har et forenet og inspireret team af læger, embryologer, genetikere, biologer og sygeplejersker, hvis fælles kunnen og professionalisme er nøglen til din behandlings succes og din velvære.

 
 

Pre-implantation genetic screening of embryos at the AVA-Peter Clinic, St. Petersburg

Den første sunde baby efter præimplantationsdiagnostik på AVA-Peter blev født i 2000. Siden 1999 har AVA-Peter været den eneste klinik i Rusland, som kunne hjælpe mænd og kvinder, som er bærer af kromosomdefekter (translokationer, inversioner og deletioner), med at bruge egne æg og egen sæd og blive forældre til børn, som er sunde og raske. Par fra hele Rusland er kommet til AVA-Peter for at undgå at videregive genetiske sygdomme til deres afkom.

I 2013 implanterede AVA-Peter PGD på 23 kromosompar

som hjælper med at forhøje IVF succesrater

  • på par med adskellige mislykkede IVF forsøg eller gentagne aborter bag sig
  • på kvinder med fremskreden alder
  • på yngre patienter og modtagere af donorsæd hjælper PGD på de 23 kromosomer med at gøre IVF procedure klart mere effektiv og sikker ved at vælge det bedste befrugtede æg til oplægning ikke kun ud fra morfologien, men også genetisk.

Et forkert antal kromosomer i et befrugtet æg er den største årsag til at et morfologisk godt befrugtet æg ikke er i stand til at sætte sig fast og/eller udvikle sig til et levendefødt barn. Ved at teste alle 23 kromosompar i blastocyster, der ser ”rigtige” ud, hjælper til at vælge de æg til oplægning, som ikke blot har den bedste chance for at sætte sig fast, men også blive siddende og resultere i et levendefødt barn.

PGD på 23 kromosompar eliminerer den negative effekt af kvindens alder på implantation og reducerer tiden for opnåelse af graviditet

Ægdonation på AVA-Peter klinikken, St. Petersborg

Ægdonation er en behandling, som kan give dig en chance for at blive mor, når andre behandlinger – feks IVF- har været forsøgt og er mislykkedes. Dette kan ske i alle aldre, men gentagne mislykkede behandlinger ses oftere hos kvinder sidst i 30’erne og i 40’erne. Dog har kvinder i denne aldersgruppe ofte en livmoder, som egner sig fint til en graviditet. Derfor er det stadig muligt at blive mor ved ægdonation selv om dine egne æg ikke kan bruges. AVA-Peter accepterer kvinder op til 51 år, som ønsker at modtage donorær. Du kan være gift, i et forhold eller single.

Hvis du har brug for ægdonation, er AVA-Peter en sympatisk, erfaren og yderst professionel klinik med høæj succesrate og rimelige priser. På AVA-Peter har vi vores egen ægdonorbank. Dette giver os mulighed for at tilbyde dig et udvalg af sunde, attraktive, uddannede unge ægdonorer, som er klar til at starte behandling, når du er klar

AVA-Peters detaljerede Ægdonor-Database med billeder af donorerne er den eneste i Europa.

Vores ægdonorer er under 30 år gamle, med en gennemsnitsalder på kun 26 år. De er alle fertile med mindst et barn selv. De gennemgår en komplet medicinsk vurdering af en læge, gynækolog og psykolog and er screenet for HIV, hepatitis B og C hver 3. måned.

Donoranonymitet er garanteret i Rusland and vi har ikke mangel på ægdonorer. Mange patienter kommer til os fra andre lande for at gennemgå ægdonationsbehandling. Vores proces for at vælge eller matche en ægdonor gøres meget forsigtigt og personligt og giver os mulighed for at tilbyde dig en ægdonor, som matcher din fysiske fremtoning og opfylder dine ønsker. Vi fortsætter ikke med mindre du er tilfreds med den donor, som vi har tilbudt dig. Det er op til dig at fortælle os hvilke karakteristika der er de vigtigste for dig i dit valg af donor. Vi respekterer dit valg!

 

Hvorfor tage til St. Petersborg?

Byen St. Petersborg ligger på Ruslands vestkyst og det er hurtigt at nå dertil med fly fra mange europæiske byer. Byen er kendt som ”Nordens Venedig” pga dens smukke, indviklede arkitektur og mange maleriske kanaler. Der er store mængder vigtige historiske og kulturelle højdepunkter sammen med et stort udvalg af butikker, restauranter og hoteller i og rundt om det centrale St. Petersborg. Alt dette gør St. Petersborg til et skønt sted at bruge din tid imellem besøgene på vores klinik.

Hvis du har spørgsmål eller overvejer behandling med donoræg på AVA-Peter, kontakt da venligst vores patientkoordinator pr email: info@clinic.avapeter.com eller telefonisk: 007 812 600 7 812 for at diskutere dine individuelle behandlingsmuligheder på vores klinik:

Vores team ser frem til at høre fra dig snarest!

AVA-Peter Clinic, St. Petersburg
+ 7 812 600 7 812
info@clinic.avapeter.com
www.avapeter.com