Wij zijn Dr. Olga en haar team daarom zeer dankbaar

 • Wij hadden 5 pogingen (met eiceldonatie) in Nederland gedaan zonder ook maar het geringste resultaat. Om verdere teleurstellingen te voorkomen stopten we. 

  Een paar kennissen wezen ons op het succes van de Spaanse privéklinieken. Spanje trok ons echter niet omdat we niet wilden dat onze kinderen qua uiterlijk van ons verschilden. 

  Ons leven begon daarna echter stil te vallen. Na aanmoediging van een kennis en na het zien van een documentaire op TV over AVA-peter besloten wij toch weer een poging te wagen. 

  Een bezoek aan St-Petersburg vooraf viel ook goed uit en wij waren blij verrast te zien hoe westers de stad en de mensen hier zijn. De trip naar St-Petersburg is mogelijk wel wat georganiseer, maar de kliniek biedt transfers en hulp aan bij de visa papieren, hetgeen de drempel sterk verlaagt. Bereid u er ook op voor dat St-Petersburg een zeer moderne, culturele en mooie stad is, waar u goed met Engels terecht kunt en waar het zeer goed vertoeven is met erg lekker eten in goede restaurants.

  Wij waren bij de herstart van de pogingen best sceptisch en voorbereid op een nieuwe teleurstelling. Onze eerste poging lukte echter direct, wij hebben inmiddels een dochter van 1.3 jaar. Onze tweede poging loopt nu en daar is de zwangerschap inmiddels ruim 8 weken gevorderd, en alles ziet er goed uit. 

  Het is best verbijsterend te zien hoe wij na keer op keer het slechte resultaat in Nederland nu dit 100% scoringspercentage bij twee terugzettingen bij AVA-PETER hebben. 

  We denken dat het komt doordat er bij AVA-PETER geen enkele concessie aan het doel wordt gedaan. Alles wordt eerst in juiste conditie gebracht alvorens een poging wordt gedaan. Indien iets niet optimaal is wordt niet teruggezet maar eerst gezorgd dat condities 100% in orde zijn.  Wij denken ook dat AVA-PETER beter op hoogte is van de diverse vruchtbaarheidsproblemen en hier ook meer oplossingen voor heeft. Naast betere medicijnen is er ook veel aandacht voor de juiste levensstijl voor- en tijdens de zwangerschap. Rust houden, veel drinken etc. zijn het voorschrift. Belangrijk is ook dat er een plan B is mocht e.a. gedurende de eerste drie maanden van de zwangerschap iets mis dreigen te gaan (wij hebben dit in beide gevallen moeten gebruiken!). Dit is bijvoorbeeld in Nederland niet het geval.

  Wij zijn Dr. Olga en haar team daarom zeer dankbaar. De focus op kwaliteit van Dr. Olga is een sterk punt van de kliniek. Wij kunnen haar en de kliniek dan ook van harte aanbevelen bij een ieder die met dezelfde problemen als wij te maken hebben gehad.

  13.04.2016


  All success stories

 • Having questions? Ask our doctors now!

  A blog by Tone Bråten

  A blog — to help you on your journey to become parents!

  Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes