Vores historie fra ufrivillige barnløse til forældre

 • Vi vil til enhver tid anbefale AVA-Peter.

  Vores historie fra ufrivillige barnløse til forældre.

  Efter 5 mislykkede IVF behandlinger, blev vi anbefalet af lægen i Danmark at overveje muligheden for at blive gravid ved hjælp af donor æg. Vi besluttede os derfor at tage kontakt til AVA-Peter i december 2011. Allerede fra den første mail følte vi os i gode hænder. AVA-teamet er yderst professionelt og den donor Dr. Olga fandt til os matchede os perfekt, vi accepterede og inden længe modtog vi behandlingsplanen og rejsen til Sankt Petersborg blev booket. Blodprøver, skanninger og udskrivning af medicin skete gennem klinikken i Danmark, som har samarbejde med AVA-Peter, så alt gik nemt.

  I februar 2012 besøgte vi klinikken første gang og blev mødt af det sødeste personale. Vi var i Sankt Petersborg i 11 dage og havde rig mulighed for at hygge os og til sightseeing.

  Der blev lagt et friskt æg op og 8 kom på frys. Desværre endte det ikke her med en positiv graviditetsprøve, vi tog kontakt til Dr. Olga som hurtigt udarbejdede en ny behandlingsplan og vi skulle afsted igen i maj 2012. Denne gang skulle vi kun være der 1 dag. Jeg fik lagt 2 æg op og 10 dage senere viste prøven at jeg var gravid og januar 2013 blev vi beriget med den skønneste dreng.

  Vi havde stadig 4 æg på frys og denne sommer (2016) tog vi kontakt til AVA-Peter igen, med henblik på at få en lillebror eller lillesøster til vores nu store dreng. Behandlingsplanen blev modtaget og rejsen bestilt. Skanninger mv. skete i samarbejde med en klinik i Danmark. Blodprøver og andre nødvendige tests blev fortaget på AVA-Peter klinikken. Igen mødte vi det sødeste og super professionelle personale. Dr. Olga anbefalede at vi kun fik sat et æg op og i mandags viste blodprøven positiv.

  Vi er Dr. Olga og hele AVA-teamet dybt taknemmelige og glæder os.

   

  30.09.2016


  All success stories

 • Having questions? Ask our doctors now!

  Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes