Min historie

 • Jeg har altid vidst, at jeg ville have meget svært ved at få børn og at jeg aldrig ville blive gravid på naturlig vis. Og nu sidder jeg her og er mor til verdens mest fantastiske tvillinger, det er slet ikke til at forstå. Jeg er Ava Peter klinikken så ubeskrivelig taknemlig. Jeg troede aldrig, at det skulle være mig, der kunne skrive denne historie.  

  Efter tre år på venteliste til ægdonation på Rigshospitalet og udsigt til lige så lange ventelister på de private klinikker, besluttede min mand og jeg at tage sagen i vores egne hænder. Vi søgte på internettet og fandt ud af, at Ava Peter klinikken havde et meget godt ry og rigtig gode resultater med ægdonation. Derudover havde de donorer som var skandinaviske af udseende ligesom mig. Vi kontaktede klinikken pr mail og dagen efter havde vi et svar. Vi etablere en kontakt med en dansk klinik som tog sig af alle forundersøgelser, men kommunikationen med Ava Peter klinikken tog vi os selv af. Det fungerede helt upåklageligt. De talte perfekt engelsk og var hurtige til svare tilbage når vi havde spørgsmål undervejs.

  Fem måneder efter vores første mail til klinikken ankom vi til Skt. Petersborg. Det kan sagtens gøres endnu hurtigere, hvis man ønsker det. Vi havde nogle fantastiske dage i Skt. Petersborg, som er en fantastisk flot og spændende by og vi følte os så velkomne på klinikken. Dr. Olga Chanysheva-Zaytseff var fantastisk og vi følte os meget trygge i hendes hænder. Hun tog sig virkelig tid til at lytte på os og til at forklare hele forløbet ned i mindste detalje.

  Samme dag som ægdonationen havde fundet sted tog vi tilbage til Danmark med maven fuld af sommerfugle (og lidt andet, skulle det vise sig). Et par uger senere så vi de to små blinkende prikker på lægens skanningsskærm for første gang. Jeg havde en meget nem graviditet og en varm sommerdag fødte jeg to store dejlige, sunde og raske babyer, en dreng og en pige. De ligner deres far på en prik og flere siger endda, at de også ligner mig – så Ava Peter har fundet den helt perfekte donor til os. 

  Jeg føler mig så heldig, at jeg blev gravid I første forsøg og at jeg nu er mor til to dejlige børn. Jeg ved, at det selvfølgelig er forbundet med en del held at have et så ukompliceret forløb som mig, men jeg er også overbevist om at Dr. Olga og hendes professionelle team kan tilskrives en stor del af æren, jeg kan ikke takke dem nok. Jeg vil til en hver en tid anbefale Ava Peter klinikken til andre.

  25.01.2013


  All success stories

 • Having questions? Ask our doctors now!

  A blog by Tone Bråten

  A blog — to help you on your journey to become parents!

  Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes