Vores historie

 • Min mand og jeg kan næsten ikke tro på at det virkelig er sandt, at vores højeste ønske endelig er gået i opfyldelse, men det er det !!! På sofaen ved siden af mig ligger vores smukke søn på 4 mdr og smiler til mig. Svært at tro det er virkeligt - men det er det.

  Efter vi havde prøvet i mere end 6 år at få et barn, med 1 naturlig graviditet som endte i ufrivillig abort i uge 10 og derefter 9 forsøg med IVF/ICSI uden graviditet, så var vi ved at give op og måtte finde på plan B. Ja det kunne så enten være ægdonation, adoption eller leve videre uden at blive forældre. Vi blev enige om at det bedste for os var at prøve ægdonation. Især fordi vi var blevet spået store chancer for succes fra vores fertilitetsklinik i DK og fordi jeg havde et brændende ønske om at være gravid og føde et barn. Den oplevelse ville jeg gøre alt for at opleve. Samtidig synes vi at det var skønt at min mand trods alt var med til at "lave" barnet.

  Da ægdonation i DK jo nærmest er umuligt blev vi anbefalet af vores klinik i DK til at vælge en i udlandet. Ud af 4 klinikker faldt vores valg på Avapeter, bla fordi de har en super god hjemmeside, og fordi vi fandt deres valgmuligheder ang behandling rigtig gode-  såsom man får alle æggene fra donoreren, man kan vælge mellem at rejse en eller 2 gange derop og sidst men ikke mindst, at de genetiske ligheder er meget ens med os i DK.

  Vi valgte at rejse 1 gang til Skt.Petersborg og havde 10 dejlige dage med masser af sightseeing. Vores ægdonation gik over alt forventning da vi havde 9 rigtig gode blastocyst på dag 5. 2 blev sat op og 9 mdr efter kom vores skønne lille søn til verden. Vi har stadig svært ved at tro at det virkelig er sket, men han er her og ligner sin far på en prik!
  De sidste 7 blastocyst ligger i fryseren hos Avapeter og venter på om vi vil prøve at få en lillesøster eller bror 

  Vi kan ikke sige andet end godt om Avapeter!! Deres ansatte er meget professionelle men samtidig også meget venlige og imødekommende - specielt Dr. Olga Zaytseff. Vi er virkelig taknemmelige for det mirakel de har hjulpet os med at lave...

   

  The same story in english

  25.07.2013


  All success stories

 • Having questions? Ask our doctors now!

  A blog by Tone Bråten

  A blog — to help you on your journey to become parents!

  Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes