Hvem kan hjælpes?


“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi


På AVA-Peter er vi glade og stolte over at vi kan tilbyde alle sunde kvinder op til 51 år chancen for at blive gravid, selv om de ikke har nogle sunde æg tilbage i deres æggestokke og der ingen sæd er til rådighed af medicinsk og/eller social årsag.

I vores Embryoadoptionsprogram byder vi alle raske kvinderunder 51 år velkomne, underordnet om de er gift, single eller i et forhold, inklusiv lesbiske par.

I midten af og indtil sidst I 40’erne er kvinder i rigtig god fysisk form og det betyder, at de har en rigtig god chance for at bære et barn til termin og derefter føde et sundt barn. Dog er der desværre næsten ingen sunde æg tilbage i æggestokkene, når man er over 42 åri forhold til  æg-aldring-processen. Heldigvis er det muligt at bruge donoræg i disse tilfælde til at skabe en sund graviditet og chancerne for disse graviditeter er bemærkelsesværdig høje: over 50% med et frisk embryon og næsten 80% med to!

Ofte kontakter kvinder i 40’erne, hvis partner har svært reduceret sædkvalitet, os med henblik på embryoadoption. De bliver overraskede over at finde ud af, at selv når sædkvaliteten er meget dårlig, er det i de fleste tilfælde ikke nødvendigt at bruge donorembryoner! Til disse par tilbyder vi med glæde en mulighed for genetisk faderskab og biologisk moderskab via ægdonation med egen mands/partners sæd!

Vi har stor og positiv erfaring med ægdonation med mandens sæd med svært nedsat antal eller bevægelighed, selv hvis der kun er fundet enkelte sædceller i sædprøven.Helt utroligt så er resultaterne med æg af høj kvalitet fra unge sunde donorer næsten lige så gode som med normal sædkvalitet eller selv med donorsæd!

Hvorfor virker det så godt selv med lav sædkvalitet? Unge sunde æg har en kompenserede mekanisme på dårlig sædkvalitet og hjælper sæden med at udtrykke dets genetiske materiale. Man kan ikke forvente ideel sædkvalitet for mænd i den ”modne reproduktive alder”, selv om den medicinske forhistorie er pletfri. Vi har perfekte resultater med donoræg i denne patientgruppe, hvad enten sædkvaliteten er god, dårlig eller meget dårlig.

Æg ældes meget hurtigt hos mennesker således at der fra 42-års alderen næsten ingen sunde er tilbage og derfor bruges der donoræg til at skabe din graviditet med. Sædcellers aldringsproces er meget, meget langsom. Hvis du stadig har egne sædceller tilgængelige, vil de normalt være anvendelige ved hjælp af ICSI.

Kombinationen af genetisk faderskab ved brug af egen sæd og biologisk moderskab igennem graviditet og amning er det optimale scenarie for fremtidens familie, dersom begge parter naturligt vil høre sammen med barnet.

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive dig personligt om dine muligheder for at føde efter ægdonation og din mands/partners sæd eller embryoadoption. Vi har en meget personlig medicinsk tilgang til hver patient og har meget høje kommunikationsstandarder for at forhindre komplikationer i stedet for at skulle helbrede dem.

Vores ultimative mål er en sund baby i dine arme hurtigst muligt!

Anmod om opringning

Læs mere om embryoadoption:

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

After 3 IVF in Sweden, 3 miscarriages, Elisabet and Pär became parents of lovely Ester through egg donation in St. Petersburg

Different life stories, but the same dreams for a baby bring Ulrika from Norway and Willeke from Netherlands to St. Petersburg...


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes