Er du en sund kvinde mellem 40 og 42 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er en sund kvinde mellem 40 og 42 år, er der en god chance for, at 20-25% af dine æg stadig er normale og i stand til at blive til et sundt barn. Hvis du gerne vil have egne børn, kan det blive for risikabelt at vente længere i forhold til æg-aldrings-processen!

Æg-aldrings-processen starter efter de 30 og resulterer i kromosomfejl i flere og flere æg, som gør dem ude af stand til at blive til en sund, blivende graviditet og et sundt barn.

Denne proces er en god grund til, at I ikke venter længere og stiler imod at få jeres eget barn med dine egne æg før alle dine æg desværre bliver abnorme efter de 42 [D. Wells, 2013].

For at skabe jeres graviditet og få jeres familie, har I brug for donorsæd

1

Sæddonorer

På AVA-Peter er vi stolte af at kunne tilbyde jer en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil I modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis I dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at I kan vælge jeres egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe jer med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis I er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme jeres personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

IVF med dine egne æg og donorsæd

Hvis din ægreserve er normal eller ubetydelig nedsat anbefaler vi dig bestemt at prøve med dine egne æg: IVF med dine egne æg og donorsæd.

IVF (in vitro fertilisation) er en procedure, hvor man befrugter æggene udenfor kroppen (i et reagensglas) og lægger dine befrugtede æg op I din livmoder på det rette sted og tidspunkt. IVF giver ikke kun mulighed for at ægget bliver befrugtet med en sædcelle og et udviklet æg bliver oplagt på det rigtige tidspunkt det rette sted, men giver også adgang til embryoner på et stadie før tilbagelægning.

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan dine æg kan stimuleres og udtages og derefter tilbagelagt i din livmoder, så læs venligst mere her:

Hvis I er interesseret i at få mere viden eller rådgivning omkring IVF med egne æg og donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

3

IVF med donoræg og donorsæd

Hvis I allerede har forsøgt IVF med egne æg uden success eller hvis din ægreserve er lav, så vil IVF med donoræg og donorsæd være en meget effektiv løsning og det kan foretages som en kombination med IVF med egne æg eller som en separate behandling.

IVF med donoræg og donorsæd involverer en ægdonor, en sæddonor og en æg-recipient. Ægdonoren gennemgår IVF behandling for at producere æg. Disse bliver efterfølgende befrugtet i laboratoriet med donorsæd. De befrugtede æg bliver til embryoner og et eller to af dem bliver oplagt i livmoderen på recipienten for at skabe en graviditet.

Hvis I gerne vil have mere information om ægdonationsprocessen anmod da om en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Anmod om opringning


Der er forskellige variationer af IVF med donoræg og donorsæd afhængigt af antallet af æg I ønsker at modtage fra programmet og hvor mange informationer om donor I ønsker at få:

Anmod venligst om en konsultation, så vi kan rådgive jer personligt om detaljerne for hvert af disse programmer og hjælpe dig med at vælge det som bedst opfylder jeres behov.

Anmod om opringning

 

4

Hvis I har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive jer om jeres muligheder og hjælpe jer med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme jeres fysiske behov og personlige værdier.

Anmod om opringning

Kvinder, som er gået i for tidlig overgangsalder har desværre ikke nogen æg tilbage uanset deres alder. Heldigvis er det stadig muligt for dem at blive mor ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd

After 3 IVF in Sweden, 3 miscarriages, Elisabet and Pär became parents of lovely Ester through egg donation in St. Petersburg

Different life stories, but the same dreams for a baby bring Ulrika from Norway and Willeke from Netherlands to St. Petersburg...

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes