Er du en sund kvinde mellem 43 og 50 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er en sund kvinde mellem 43 og 50 år, så har du desværre næsten med sikkerhed ingen sunde æg tilbage. Der er dog stadig en god chance for at få et barn ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd.

På AVA-Peter forstår vi, at det at vælge ægdonation ikke altid er en let beslutning eller skridt at tage. Der er mange årsager til at kvinder har brug for ægdonation og forskellige rejser, de har været på før de når os, men underordnet hvad grunden er eller hvor svær turen har været, så ved vi her på AVA-Peter at vi kan støtte dig og hjælpe dig med at blive gravid og få et sundt barn.

Den eneste grund til at vi ikke kan hjælpe med dette via ægdonation er hvis kvinden ikke har nogen livmoder eller hvis der er alvorlige generelle medicinske grunde til at en kvinde ikke bør blive gravid og så bliver ægdonation umuligt. Uanset hvad dine bekymringer og tanker er, så må du ikke glemme dit ønske om at blive mor.

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, således at vi kan rådgive dig personligt om dine chancer for at føde efter ægdonation.

Anmod om opringning

1

Sæddonorer

På AVA-Peter er vi stolte af at kunne tilbyde dig en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil du modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis du dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at du kan vælge din egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe dig med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

IVF med donoræg og donorsæd

IVF med donoræg og donorsæd involverer en ægdonor (vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig behandling med æg fra din partner – dette i henhold til nuværende russisk lovgivning), en sæddonor og en æg-recipient. Ægdonoren gennemgår IVF behandling for at producere æg. Disse bliver efterfølgende befrugtet i laboratoriet med donorsæd. De befrugtede æg bliver til embryoner og et eller to af dem bliver oplagt i livmoderen på recipienten for at skabe en graviditet.

Hvis du gerne vil have mere information om ægdonationsprocessen anmod da om en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Anmod om opringning

Der er forskellige variationer af IVF med donoræg og donorsæd afhængigt af antallet af æg I ønsker at modtage fra programmet og hvor mange informationer om donor I ønsker at få:

Anmod venligst om en telefonkonsultation, så vi kan rådgive jer personligt om detaljerne for hvert af disse programmer og hjælpe dig med at vælge det som bedst opfylder jeres behov.

Anmod om opringning

 

3

Hvis I har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive jer om jeres muligheder og hjælpe jer med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme jeres fysiske behov og personlige værdier.

Anmod om opringning

“…When I left the clinic and walked down the Nevsky Prospect I knew I was pregnant — and the feeling was right! 9 month after her visit at the AVA Clinic Alexander was born!”

Ewa and Sten

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

Different life stories, but the same dreams for a baby bring Ulrika from Norway and Willeke from Netherlands to St. Petersburg...


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes