For lesbiske par - Hvordan starter man ?

Velkommen til AVA-Peter og tillykke med at I har taget det første skridt til at blive forældre. Som lesbisk par har I sikkert tænkt længe og meget over at skulle tage valget om at skabe familie, de ting I skal igennem for at opnå dette og hvilken klinik der bedst kan indfri jeres ønsker. På AVA-Peter er vi sikre på, at vi kan opfylde jeres ønske om at blive forældre og støtter jer fuldt ud på den spændende rejse, der venter jer forude.

Det første skridt på rejsen til succes er at tage kontakt til en af vores yderst erfarne og støttende patientkoordinatorer/konsulenter; på AVA-Peter er vi stolte af at have patientkoordinatorer/konsulenter ikke bare i St. Petersborg, men også i Danmark og England, således at vi kan imødekomme alle jeres personlige behov og ønsker i forhold til sprog og tidszoner. Vi kan på den måde imødekomme kommunikation på dansk, engelsk, russisk og tysk og fra jeres første kontakt vil I blive tilkoblet en personlig koordinator, som imødekommer jeres sproglige ønsker og som vil bistå jer under hele behandlingsforløbet.

Jeres erfarne, personlige koordinator vil gennemgå de forskellige behandlingsmuligheder med jer og hjælpe jer med at få alle de informationer, som I har brug for for at kunne tage en velovervejet beslutning omkring næste skridt – hun vil være til rådighed for jer på alle tidspunkter og kan hjælpe jer med alle aspekter i jeres forløb inklusiv rejseplanlægning. I vil også blive spurgt om hvornår I gerne vil komme til St. Petersborg og modtage behandling, således at vi kan planlægge et program, som er helt personligt i forhold til jeres behov og tidsmæssige ønske.

Få en gratis konsultation!


Som et lesbisk par er I allerede klar over, at I behøver donorsæd for at opfylde jeres store ønske om graviditet og barn. Dog kan I være usikre på hvordan I skal vælge jeres sæddonor og hvorfra? Hvis dette er tilfældet, kan jeres personlige koordinator og jeres læge hjælpe jer med denne vigtige og personlige beslutning.

På Ava-Peter er vi stolte over at kunne tilbyde jer en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor-database. Med basisprofilen vil I modtage de følgende informationer om en sæddonor: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis I foretrækker at benytte en anden sædbank, således at I kan vælge jeres egen donor og modtage dybdegående information og profil om donoren, vil vi med glæde hjælpe jer med dette valg og sædtransporten til vores klinik.

Hvis I ønsker at få flere oplysninger med hensyn til forskellige donormuligheder og hvordan vi kan bruge disse i henhold til at opfylde jeres personlige behov, kontakt os da venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Få en gratis konsultation!

Jeres første konsultation

Vores ultimative mål er, at I hurtigst muligt har et barn i jeres arme, men også at dette sker på den mest behagelige og effektive måde. For at kunne gøre dette muligt har vi brug for at kende den detaljerede medicinske historie og at forstå jeres personlige behov. Vi vil gerne have disse oplysninger ved en indledende samtale med jeres tildelte AVA-Peter læge. I vil blive tildelt denne personlige læge og sygesygeplejerske sammen med jeres koordinator som vil følge jer igennem jeres behandling og ind i graviditeten. Den indledende samtale er også vigtig i forhold til at diagnosticere underliggende problemer, som kan reducere jeres chancer for succes. Vores primære opgave er at hjælpe jer med at løse dem effektivt, således at I kan gå videre med et succesfuld behandlingsforløb hurtigst muligt.

Der er to muligheder at vælge imellem for at gøre os i stand til dette:

 • Jeres første personlige konsultation med os i enten St. Petersborg (hvis nødvendigt) eller i Oslo / Stockholm (no hvis nødvendigt)
 • Jeres første konsultation med os via telefon/Skype

Få en gratis konsultation!

Jeres første personlige konsultation
med os i enten St. Petersborg
eller i Oslo / Stockholm

 • Møde med jeres læge, sygeplejerske og koordinator.
 • Indsamling af den medicinske historie og udførelse af laboratorieprøver (hvis nødvendigt) for at lave den mest effektive, succesfulde og individuelle behandlingsplan. Venligst medbring den eksisterende medicinske journal og test-resultater.
 • Gennengå jeres egne individuelle og personlige behov, så vi kan sikre, at vi tilbyder jer den mest behagelige og stress-fri behandling i forhold til jeres prioriteter!
 • Vi vil assistere jer med jeres valg af sæddonor, hvis nødvendigt, ved jeres personlige konsultation og hjælpe jer med at tage det endelig valg enten telefonisk eller via email efterfølgende.

Jeres første konsultation med os via telefon/Skype

 • Indsamling af den medicinske historie og gennemgå resultaterne af laboratorietests, hvis nogle af disse er foretaget tidligere igennem jeres lokale læge – dette for at lave den mest effektive, succesfulde og individuelle behandlingsplan. Venligst email den eksisterende medicinske journal og testresultater til os.
 • Gennengå jeres egne individuelle og personlige behov, så vi kan sikre, at vi tilbyder jer den mest behagelige og stress-fri behandling i forhold til jeres prioriteter!
 • Vi har brug for assistance fra en lokal læge, således at denne kan foretage ultralydsskanninger og laboratorietests for at give det præcise billede (vi er glade for at I bruger jeres egen læge, men hvis I ikke har nogen læge, der kan hjælpe jer med dette, vil vi med glæde arrangere kontakt til en af vores lokale kolleger).
 • Vi vil assistere jer med jeres valg af sæddonor, hvis nødvendigt, enten telefonisk eller via email konsultation.

Få en gratis konsultation!

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

Different life stories, but the same dreams for a baby bring Ulrika from Norway and Willeke from Netherlands to St. Petersburg...

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes