Anna Macarova

ÆgdonorkoordinatorÆgdonorkoordinator

Dr. Diana Anna Macarova blev en del af vores team i december 2011. Anna spiller en essentiel rolle i kommunikaitonen mellem potentielle og aktive ægdonorer, der som enhver anden fertilitetspatient har brug for at blive guided igennem den indledende konsultation, medicinske undersøgelser, stimulationsprotokollen og endelig ægudtagningen og restitutionen bagefter.

“De essentielle elementer i vores arbejde er gensidig tillid og støtte. Vores ægdonorer sætter pris på, at de har deres egen koordinator, som kan hjælpe og vejlede dem om alle vigtige aspekter i donorprogrammet. Vores ægdonorer overvejer grundigt det seriøse skridt at donere, fordi de forstår vigtigheden af at give en del af dem selv til mennesker, der venter på et mirakel. Sikken et ædelt øjeblik det er, når de opdager at de er helt specielle og har hjulpet andre mennesker med at få en familie. Den største værdsættelse for vores arbejde er varme ord og oprigtige ønsker fra barnløse par, som har fået gaven med længe ventet lykke.”

 

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes