Ekaterina Tint

FertilitetssygeplejerskeFertilitetssygeplejerske

Ektarina Menshikova kom til AVA-Peter i 2006 og har fokuseret på at arbejde med internationale patienter siden 2010. Hun er sygeplejersken, der vil være der sammen med dig og få dig til at føle dig tryg under oplægningen af det/de befrugtede æg. Ektarina vil tage sig af dine medicinske bekymringer og besvare de spørgsmål, som du sender til os på email under forberedelsesperioden såvel som efter oplægningen af æg. For at forbedre forståelsen af sproget og kulturen for de europæiske patienter, Ektarina tog endnu en universitetsgrad i engelsk lingvistik i 2010 og hun fortsætter med at opnå flotte resultater med studierne.

“En karriere som sygeplejerske har i århundrede været opfattet som en af de mest medfølende og empatiske professioner. Men den nutidige tilgang til sygepleje er ikke den samme som tidligere. Nutildags er en sygeplejerske en specialist, der har viden ikke kun om medicinske ting, men også om en bred vifte af psykologiske, sociologiske, kulturelle, historiske og etiske aspekter. AVA-Peter klinikken er forpligtede til at give den bedste sygepleje, da den har skabt en kultur med livslang indlæring, som intergrerer praktik, forskning og professionel udvikling. Jeg er i stand til at fuldføre min mission som sygeplejerske ved at give kvalificeret, rettidig og passende pleje fokuserende på de specielle behov, som hver patient har. Min rolle er at forbinde lægen og patienten gennem hele behandingsprocessen: En meget ansvarsfuld position. Vi kan bedømme hvor godt vores team arbejder sammen ved at opnå vores hovedmål: den længe ventede fødsel af en ny baby. Det gør mig så glad at kunne hjælpe vores patienter med at blive forældre til sidst. Jeg er overbevist om, at sygepleje er mit kald ”

 

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes