Diana Furshteyn

PatientkoordinatorPatientkoordinator

Diana Furshteyn kom til AVA-Peter i 2011 som patientkoordinator. Fra den allerførste henvendelse og fremefter, hjælper Diana vores internationale patienter, forklarer vores programmer, behandlingstrin, kontrakt- og afregningsprocedure og hjælper med visa, rejse og ophold. Diana har en universitetsgrad i engelsk og tysk lingvistik fra Statsuniversitet i St. Petersborg.

“Mange patienter fra hele verden besøger vores klinik. Det er en stor ære for os, men samtidigt et stor ansvar. I de fleste tilfælde er vores patienter mennesker, der har kæmpet med deres fertilitetsproblemer igennem flere år og til sidst søger en frisk ny tilgang og så kommer til os. Jeg er klar over, at det er stressende og svært at gennemgå fertilitetsbehandling selv på din lokale klinik. Når du så tilmed får behov for at rejse til et ukendt fremmed land, bliver det om muligt endnu mere komplekst og frustrerende. Det er derfor vores hovedmål som patientkoordinator er at få denne proces til at gå så glat som muligt og sikre, at vores patienter har tillid og føler sig komfortable før, under og efter deres ophold. Jeg er en af de heldige personer, der kan sige " Jeg elsker mit job!" Det gør jeg virkelig. Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med sådanne fantastiske og dygtige mennesker. Og tro mig, der er ikke noget mere bekræftende og tilskyndende end at se resultatet af dit arbejde: De glade smil fra stolte forældre og varme ord af taknemmelighed .”

 

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes