Julia Reutova

Patientkoordinator


Patientkoordinator

Julia Reutova blev en del af Dr. Zaytseffs team i 2008 og var ansvarlig for og med til at bygge det internationale ægdonationsprogram op helt fra starten. Hendes bemærkelsesværdige medmenneskelighed, hendes dedikation og intuition har gjort hende i stand til at forstå vores internationale patienters bekymringer og betænkeligheder og tilrette vores program efter deres behov.

“Det der er vigtigt for mig er, at alle patienter føler at der bliver taget hånd om dem. Jeg har altid ønsket at være en del af noget magisk og det er hvad AVA-Peter gør - hver graviditet er et mirakel og at være en lille bitte del af det, er fantastisk! Dette er meget mere end at give en god service, det er at få patienterne til at føre, at de er i gode hænder. At tage til Rusland for medicinsk behandling er et meget stort projekt at give sig i kast med, specielt for mennesker, der ønsker at få familie og håber på, at vi kan hjælpe dem med at skabe et højt elsket barn. Den tillid, som vi får, har overbevist mig om, at vi gør det rigtige. Jeg ønsker at alle patienter husker klinikken og deres besøg som en dejlig ferie, hvor de mødte nye venner. Og det bedste bevis på dette er at modtage fødselsoplysninger og at se patienter komme tilbage for at få søskende sammen med deres smukke babyer ”

 

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories  • Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment… Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes